TR | EN
Başkan'ın Mesajı

Fuat BURSALI

Yarım asrı aşan geçmişiyle bugünlere gelen Bursalı, yoluna ilk günkü inanç, azim ve kararlılığıyla devam ediyor.

Bursalı bayrağını devraldığım büyüğümüz Süleyman Bursalı da böyle düşünüyordu. Kendisinden aldığım insan merkezli çalışmayı, insana hizmet etmeyi, hakka ve hukuka riayet etmeyi, en büyük mirasın dürüstlük olduğunun bilinciyle yaşayıp, bu felsefeyi benden sonraki nesle aşılayıp devretmeyi, kendime hep bir sorumluluk olarak bildim. Bizden sonrakilerin de bu doğrultuda çalışacaklarına dair inancım tamdır.

Üç kuşaktır tekstilde faaliyet gösteren Bursalı, 2000’li yılların başında alınan kararlar doğrultusunda, günümüzde tekstilin yanı sıra; dış ticaret, turizm, gayrimenkul ve inşaat sektörlerinde yurt ve dünya ölçeğinde çevre dostu şirketleri bünyesinde bulunduran, global bir konuma ulaşmıştır.

Her zaman müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve ülkemizin mutluluğunu ön planda tutuyoruz. Yatırımları gerçekleştirirken bu anlayıştan hareketle, toplum çıkarına olmayan hiç bir faaliyette bulunmamaya azami özen gösteriyoruz.

Sayısı sürekli artan büyük bir aileyiz. Amacımız, yeni iş sahaları açarak bu sayıyı daha da artırmaktır. Bursalı'yı bu noktalara, çalışanlarımız ve müşterilerimizi, ailemizin temel direkleri olarak görme anlayışımız getirmiştir. Onların mutluluğu ve refahı, bizim için vazgeçilmez unsurlardır.

Bursalı, faaliyet gösterdiği sektörlerde, gerek üretim kalitesi, gerekse vizyon ve felsefesiyle her zaman belirleyici konumda olacaktır. Amacımız, sürekli ilerlemek, bayrağı elden ele devrederken, giderek daha büyük ve daha güçlü olmaktır.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması