TR | EN
Önsöz - Ar-Ge Merkezimizle tüm üretim süreçlerimizi en modern teknolojiyle beslemeyi hedefliyoruz

Herkese merhaba,

Ar-Ge ve inovasyonun günümüzde firmalar için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Çünkü teknoloji baş döndürücü bir hızla ilerliyor. Yeni düzende rakiplerinizden geride kalırsanız ve hizmetleriniz biraz daha yavaşsa ayakta kalmanız zorlaşıyor ve maalesef bir süre sonra yok olma tehlikesi ile baş başa kalabiliyorsunuz.

İşte bu aşamada AR-GE ve inovasyonun önemi ortaya çıkıyor. Artık rekabet gücünde inovasyon ve AR-GE en önemli unsurlar arasında yer alıyor. İşletmeler teknolojik yenilikler aracılığıyla üretim maliyetlerini düşürmek, mevcut pazarlara yenilerini eklemek zorunda. Bu doğrultuda, Ar-Ge’ye yapılan yatırımlar firmaların sürdürülebilir büyümesinde büyük bir rol oynuyor.

Bursalı olarak, küresel rekabette Ar-Ge ve inovasyona dayalı büyüme stratejisinin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hızla değişen teknolojik yenilikleri yakından takip ediyor, müşterilerimize en hızlı ve etkin şekilde yanıt verebiliyoruz. Geçmişten gelen tecrübeli ve güçlü yapımız, sektörün ihtiyaçlarına uygun tasarım kabiliyetimiz ve uygun çözüm sunma yeteneğimiz ile sürekli yeni projeler üretiyoruz.

Ar-Ge Merkezimizle birlikte yenilikçi yaklaşımlar ve günümüz teknolojisinin ulaştığı enstrümanları kullanarak ürünlerimizi geliştirmeye ve müşteri taleplerine en hızlı ve etkin şekilde yanıt vermeye devam edeceğiz.

Sevgi ve saygılarımla,

 

Alper BURSALI

BURSALI İCRA KURULU BAŞKANI

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması